Nebojša Zečević

PREDAVANJE NA SEMINARU "TRUDNOĆA JE DAR"

Datum 04.06.2019 18:05

Sa punom pažnjom, više od stotinu budućih mama, slušalo je predavanje dr Nebojše Zečevića na temu Prenatalna stimulacija CNS-a fetusa i porođaj

Kristina Radenković i Marija Veljković, poznate voditeljke kultnog kviza TV Slagalica, u želji da svoja iskustva prenesu budućima mamama, pokrenule su Youtube kanal pod nazivom Trudnoća je dar.
Prošle nedelje organizovale su seminar za buduće mame, na kojem je dr Nebojša Zečević održao predavanje pod nazivom Prenatalna stimulacija CNS-a fetusa i porođaj.

Dr Nebojsa Zecevic i Kristina Radenkovic na semaru Trudnoca je dar

Više od stotinu budućih mama sa velikim interesovanjem slušalo je izlaganje dr Nebojše Zečevića, održano 1. juna u prepunoj sali hotela VIG Plaza u Beogradu.

Dr Nebojsa Zecevic, predavanje na seminaru Trudnoca je dar

Komentari

Komentari (0)

O nama

Ass. dr sc. med. Nebojša Zečević, specijalista ginekologije i akušerstva i lekari drugih specijalnosti, savetuju kako da sačuvate zdravlje, izborite se sa tegobama i bolestima i imate zdravo potomstvo.

Pratite nas

Design by draganmarkovic.net

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem